16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton

Fuss a téli Balaton partján, vagyis légy ott a BSI egyik legbulisabb futóeseményén. Futhatsz félmaratont vagy maratont egy vagy több részletben (maratont csak több etapban), egyéniben vagy párban, egy nap alatt vagy két napon át!
2019-ben is a távok sokféleségével várunk. Ne gyere egyedül, hozd futóbarátaidat is! 2019. november 16-18. között gyere Siófokra, és fuss több ezer futótársaddal együtt! A jó hangulat garantált, az időjárás viszont mindenkinek meglepetés, hiszen volt már 0 fok és hóesés, 16 fok és szikrázó napsütés és közte minden más.

Helyszín, rajt, cél: Petőfi sétány 32., Siófok, 8600

Az esemény versenytávjainak számbavétele idén is egy szöveges matekpéldát mintáz. A jó hír, hogy megoldanod nem, csak megértened kell.
2019-ben a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenytávjainak teljesítésére az alábbi lehetőségeid lesznek:

Futhatsz félmaratont:
– egyéniben: szombaton vagy vasárnap elrajtolsz, lefutod, örülsz, hazaindulsz;
– egyéniben 2 részletben: szombat délelőtt megteszed a táv 2/3-át, majd szombat délután a táv 1/3-át;
– párban oly módon, hogy elfelezitek a távot.

Futhatsz maratont:
– egyéniben 1 nap alatt 3 részletben: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát;
– egyéniben 2 nap alatt 2 részletben: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont;
– egyéniben 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt rajthoz állsz egy 1/3 maraton versenyszámban, délután könnyedén lefutod a maratoni táv 1/6-át, majd vasárnap egy félmaratont teljesítésével felteszed az i-re a pontot;
– párban 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt egymást váltva teljesítitek az 1/3 maratont, majd délután mindketten rajthoz álltok az 1/6 maratonon, pihentek egy kicsit, majd másnap egymás között egyenlő arányban megosztva teljesítitek a félmaratont.

Ha nemrég keztél futni, kipróbálhatod magad a rövidebb távokon is.
A maratoni táv 1/3-a teljesíthető egyéni indulóként vagy párban is egyenlő arányban megosztva egymás között a távot.
A rövid távok szerelmesei pedig választhatják az 1/6 maratoni távot is.

Nevezz előzetesen extra kedvezménnyel!

dátum

időpont

All Day

helyszín

Petőfi sétány 32,
Petőfi sétány 32., Siófok, 8600
info: +36 30 5948 567
Vissza
Brill Apartmanház Siófok