Házirend

Tisztelt Vendégeink!

Tőlünk telhetően mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni!

A foglalás igazolásával feltételezhető, hogy Ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet és azt betartja.

A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

Érkezés – távozás (check in – check out) információk

A szálláshelyet az érkezés napján 16.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 09.00 óráig kell elhagyni. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékukat előre jelezzék, e-mailben. A távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség felár ellenében, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szálláshelyre. A korábbi érkezés és a későbbi távozás lehetősége abban az esetben áll fenn, amennyiben azt visszaigazoljuk Önöknek.

Fizetés

A szállásdíj fennmaradó részét + IFA + 5000 Ft/fő kauciót, érkezéskor előre, egy összegben kérjük kiegyenlíteni. A kaució azután kerül visszafizetésre, ha károkozás nem történik. A berendezés és az épület megrongálásáért a vendégnek teljes körű anyagi felelősséget kell vállalnia.

A szálláshely kulcsa

Regisztráláskor a szálláshelyhez kulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szálláshely elhagyásakor a kulcsot kérjük az előre egyeztetett időpontban leadni.

Látogatók

A szálláshelyen vendégeket fogadni, illetve idegeneket beengedni tilos.

Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szálláshely díja a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: WIFI használat, kábel tv, parkolás az udvarban, a szálláshely teljes területének és a közös használatú területeinek szabad használata (terasz, erkély, udvar, kültéri pihenő, kerti konyha).

A kerti konyhát használat után kérjük rendbe tenni.A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni.

Biztonság

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

A berendezési tárgyakat és a textíliákat (pl. plédet) az apartmanból kivinni szigorúan tilos!

A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak! A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

A szállásról kizárható az a személy, aki:

  • bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el
  • saját vagy más testi épségét veszélyezteti
  • 22.00 és 6.00 óra között (Siófok város Önkormányzatának 17/2008 (V.30.) számú rendelete alapján) a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja.

A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Tűzvédelem

Tűzgyújtáshoz engedélyt kell kérni a szálláshely vezetőjétől. A szálláshely egész területén gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, szigorúan nagy teljesítményű, 200W teljesítményt meghaladó elektromos berendezés használata tilos!

Dohányzás

A szálláshely egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink az épületektől 5 méterre, az erre kijelölt területen gyújthatnak rá.

Távozás

A berendezési tárgyakat kérjük az adott szálláshelyen hagyni, azokat rendeltetésszerű helyére visszahelyezni. Kérjük, a csapokat megfelelően zárják el, a konyhai elektromos eszközöket és a vasalót kapcsolják ki, a villanyokat kapcsolják le.

 Hibajelentés

Kérjük, hogy a szálláshelyen tapasztalt mindennemű meghibásodást a ház illetékesei felé haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelően örömteli és zavartalan lesz!

info: +36 30 5948 567
Vissza
Brill Apartmanház Siófok