Bella Állatpark

5276-17022210015049329.jpg
35 Verebesi utca Siófok 8600 HU

A BELLA Állatparkban felnõttekre, gyerekekre, kezdõkre és haladókra csodálatos lovas élmény vár, ahol tapasztalt lovas oktató segít a lovaglás elsajátításban. Ha már tudsz lovagolni, náluk feledhetetlen lovas élményeket gyûjthetsz. Ideális hely a lovaglásra. Terepen, földes úton, réten, szõlõhegyen, fák között, a Sió partján, vagy akár a Balaton partján. Állatparkunkban pedig teve, lámák, dámszarvasok, pávák, kecskék, birkák, mini-pónik, pónilovak és sok más háziállat várja az érdeklődőket.

Újonnan épült Lovasudvarunk 2005. tavaszán Európai uniós elõírásoknak megfelelõen készült el. Siófok Budapest felõli oldalán az M7-es autópálya 100-as km-nél, a rádióadó torony elõtt elhaladó Szabadi útról közelíthetõ meg. A Verebesi utca végén, 30000 négyzetméteren, karámokkal, kerttel, parkolóval és utakkal ellátott területen található lovaink és kisállataink otthona. Betonúton, könnyen megközelíthetõ, autók részére parkolót biztosítunk.

Az épület földszintjén boxos istállóban, állatbarát környezetben, ápoltan, európai uniós előírásoknak megfelelõen tartjuk lovainkat és kisállatainkat.
Az épület emeletén tágas klubhelység terasszal, kilátással a karámokra, kultúrált öltözõ, fürdõszoba áll a lovasok rendelkezésére.

Az udvaron kerti fabútorok, grillezõ, edzõkarám-akadályokkal, legelõkarámok és kisállat simogató: Kétpúpú Teve, Lámák, Pónilovak, Mini-pónik, Szamár, Kecske, Birka, Pávák, Papagájok, Emuk, Görények, Mókusok, Nyulak és sok más háziállat várja a hozzánk látogató kisállat barát vendégeket.
Gyerekeknek Pónilovon sétalovaglás, vagy sétakocsikázás, lehetséges kísérõvel.

Aki szereti a természetet, és a lovakat látogasson el hozzánk, tanuljon meg lovagolni.
A lovaglás és ezekkel a csodálatos állatokkal eltöltött idõ fantasztikus élmény!
Célunk, kezdõknek és haladóknak, kikapcsolódni vágyóknak a lovak és a lovagolás élményének bemutatása és lovasoktatás, a lovazás szerelmeseinek a hobbi, a sportolás, a továbbképzés mellett a szabadidõ kellemes eltöltése.

Minden kedves érdeklõdõt szeretettel várunk az év bármely idõszakában.

info: +36 30 5948 567
Vissza
Brill Apartmanház Siófok